MAVA
NL | EN | FR

Vanuit Mechelen - Antwerpen.

De E19 richting Brussel verlaten aan uitrit 12 "Vilvoorde, Machelen, Steenokkerzeel, Cargo". Aan het einde van de uitrit rechts de Luchthavenlaan (N211) volgen richting Cargo - Haacht. Aan de tweede verkeerslichten links afslaan en de Haachtsesteenweg (N21) volgen in de richting van Steenokkerzeel - Haacht. Na ongeveer drie km, aan de derde verkeerslichten, rechts de Tervuursesteenweg (N227) nemen richting Waterloo - Steenokkerzeel-centrum. Aan de eerste rotonde de eerste afslag nemen en de ringweg (N227b) volgen. Aan de volgende rotonde de derde afslag nemen, de Kortenbergsesteenweg. Na 100 meter rechts de Gorislaan inslaan. Onze burelen bevinden zich na 300 meter in het gebouw aan de rechterzijde.


Vanuit Leuven - Luik.

Op de E40 richting Brussel uitrit 21 "Nossegem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Steenokkerzeel" nemen. Aan het einde van de uitrit rechts de Mechelsesteenweg (N227) volgen richting Nossegem - Steenokkerzeel - Mechelen. Aan de verkeerslichten rechtdoor volgen richting Steenokkerzeel - Mechelen. Voorbij de tunnel aan de rotonde de eerste afslag nemen, de Kortenbergsesteenweg. Na 100 meter rechts de Gorislaan inslaan. Onze burelen bevinden zich na 300 meter in het gebouw aan de rechterzijde.


Vanuit Gent.

Volg de Brusselse Ring (R0) in de richting van Namen - Zaventem - Luik - Antwerpen. Aan het knooppunt Machelen neem je de E19 richting Mechelen - Antwerpen. Na één km de E19 verlaten aan uitrit 12 "Vilvoorde, Machelen, Steenokkerzeel, Cargo". Aan het einde van de uitrit rechts de Luchthavenlaan (N211) volgen richting Cargo - Haacht. Aan de volgende verkeerslichten links afslaan en de Haachtsesteenweg (N21) volgen in de richting van Steenokkerzeel - Haacht. Na ongeveer drie km, aan de derde verkeerslichten, rechts de Tervuursesteenweg (N227) nemen richting Waterloo - Steenokkerzeel-centrum. Aan de eerste rotonde de eerste afslag nemen en de ringweg (N227b) volgen. Aan de volgende rotonde de derde afslag nemen, de Kortenbergsesteenweg. Na 100 meter rechts de Gorislaan inslaan. Onze burelen bevinden zich na 300 meter in het gebouw aan de rechterzijde.


Vanuit Namen - Bergen.

Volg de Brusselse Ring (R0) in de richting van Luik - Zaventem - Gent - Antwerpen. Aan het knooppunt Sint-Stevens-Woluwe neem je de E40 richting Leuven - Luik. Neem uitrit 21 "Nossegem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Steenokkerzeel". Aan het einde van de uitrit links de Mechelsesteenweg (N227) volgen richting Nossegem - Steenokkerzeel - Mechelen. Aan de verkeerslichten telkens rechtdoor volgen richting Steenokkerzeel - Mechelen. Voorbij de tunnel aan de rotonde de eerste afslag nemen, de Kortenbergsesteenweg. Na 100 meter rechts de Gorislaan inslaan. Onze burelen bevinden zich na 300 meter in het gebouw aan de rechterzijde.
© 2005-2017 MAVA NV a site by MetaData